Страви

Дуже ледачий м’ясо! Приголомшливо соковите, ніжне і смачне!

Швидке м’ясо в томатному соку. Прекрасно підійде в якості основного блюда до будь-якого гарніру, приготування якого не забере у Вас багато часу. Виходить смачне, неймовірно м’яке, апетитне і припаде до душі Всім.

ІНГРЕДІЄНТИ
М’ясо свинини – 500гр.
Томатний сік – 500мл.
Цибулина – 1 шт.
Сіль – 1/2ч. л.
Чорний перець – за смаком
Сушений базилік – 1/4ч. л.
Приправа до свинячого м’яса – 1/3ч. л.
Ароматні трави – за смаком.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
М’ясо свинини, курки або індички 500гр. нарізаємо на порційні шматочки. У мене м’ясо свинини. Деко змащуємо олією, кладемо м’ясо, додаємо приправи чорний перець, сушений базилік, приправа для свинини, ароматні трави, додаємо половину чайної ложки солі, злегка перемішати. Велику цибулину поріжемо півкільцями і укладаємо на м’ясо. Заливаємо м’ясо томатним соком, 500 мл.
Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 200 градусах 50-60 хвилин.

Приємного апетиту!