Страви

Курка пірі-пірі

Другі страви

Інгредієнти:

Перець солодкий червоний – 1 шт ,
Перець чилі – 4 шт ,
Лимони – 1 шт
Паприка мелена – 1 ч. л.
Часник – 1 зубчик ,
Сіль – ½ ч. л.
Куряче філе – 500 г ,
Олія оливкова – 30 мл

Приготування:

Перець вимийте, ретельно очистіть від насіння (обережно з гострим перцем, краще захистити руки! ).
Наріжте як зможете, складіть у невелику каструльку, видавіть туди ж лимонний сік і готуйте на невеликому вогні 8-10 хвилин.
З допомогою блендера перетворити перець в пюре, додавши паприку, часник і сіль.
У курячому філе зробіть 3 досить глибоких надрізи по діагоналі.
Складіть філе в форму для запікання, покладіть в соус надрізи і між філе, трохи полийте оливковою олією.
Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин. Курка повинна бути готовою, але не пересушеною. Подавати краще з овочами, але відмінно підійде смажена картопля.

Приємного апетиту!