Страви

Рецепт соте з овочів

Схоже, що це блюдо поза національностей, так як його люблять усі. Це овочі, приготовлені як можна природніше.

Знадобиться:
баклажани – 2 кг,
морква – 200 г,
цибуля ріпчаста – 2 шт,
помідори – 500 р,
олію – 100 р,
зелень.

Приготування:
Баклажани вимити, порізати кружечками, посолити. Витримати 15 хвилин, потім трохи обсмажити на рослинному маслі.
Цибулю почистити, нарізати півкільцями, трохи посмажити на рослинному маслі.
Моркву почистити, порізати кільцями, трохи посмажити на рослинному маслі.
Всі овочі смажити окремо один від одного.
Помідори нарізати кружальцями. Викласти в каструлю шарами: баклажани, морква, помідори, зелень, поперчити.
Наступний шар такою ж. Викласти таким чином всі овочі.
Протомитися на слабкому вогні 10 хвилин. Додати обсмажений цибулю. Ще протомитися 5 хвилин.
Соте з овочів готово.

Приємного апетиту!