Страви

Смачний хмиз, тане в роті

Випічка

Смачний хмиз, тане в роті

Інгредієнти:
Яйця – 2 Штуки
Цукор – 4 Ст. ложки
Молоко – 100 Грам
Масло вершкове – 2 Ст. ложки
Борошно – 400 Грам
Рослинне масло – 1 Стакан

Приготування:
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте борошно з яйцями.
Розтопіть вершкове масло і розчиніть у ньому цукор.
Додайте отриману суміш в борошно, потім влийте молоко. Замісіть тісто.
Приберіть шар тіста в холодильник на 15 хвилин. Потім розкачайте дуже тонко, в 2 мм.

Розріжте фігурним ножем тісто на прямокутники, в центрі зробіть надрізи і простягніть один кінець через дірку.
У глибокій сковороді або каструлі розігрійте олію. Обсмажуйте хмиз по 10-15 секунд з кожної сторони до рум’яного кольору. Важливо: не перегрівайте масло, а то хмиз підгорить.
Готовий смачний хмиз, тане в роті, можете присипати цукровою пудрою перед подачею.

Приємного апетиту!